Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ και ελληνική φαρμακοβιομηχανία: Θα συνεχιστεί το love story;

Μετά τον Γιάνη Βαρουφάκη και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δεν κρατήθηκε και ανακοίνωσε μόνος του, πριν τον πρωθυπουργό, ότι αναλαμβάνει τον τομέα της Υγείας και της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια έχει υποστηρίξει έμμεσα αλλά με πάθος την ελληνική φαρμακοβιομηχανία συμβάλλοντας στη συκοφάντηση των γενοσημων φαρμάκων και στοχοποιώντας συγκεκριμένες πολυεθνικές. Ο κ. Κουρουμπλής αποτέλεσε την αιχμή του επικοινωνιακού δόρατος του κόμματος στο συγκεκριμένο θέμα.

Μάλιστα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος της ΒΙΑΝΕΞ με διαρροή του είχε τονίσει ότι εκτιμά πως η μοναδική λύση για τη σωτηρία της Ελλάδας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ χθες διάβασα στο Κόκκινο, στο οποίο υπάρχουν διαφημίσεις φαρμακευτικών εταιριών, ότι χαιρέτισε τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Παλαιότερα, με την ιδιότητα του υπουργού Υγείας, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει «κατηγορώ ευθέως το ΣΥΡΙΖΑ για διαπλοκή [καθώς] δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς γιατί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει γίνει εκπρόσωπος Τύπου των φαρμακοβιομηχάνων».

Μένει να δούμε τι θα κάνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Ελπίζω να μην δούμε να αυξάνονται οι τιμές των φαρμάκων «για το καλό μας».

- See more at: http://www.parapolitiki.com/2015/01/love-story.html#sthash.oTFrdJNm.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου