Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Πανικός από την πρόταση του Μαρδα .. επιστρέφουν και από Γερμανία για να επενδύσουν στην Ελλάδα

Μετά την δήλωση Μαρδα οι πρόσφυγες πλέον δεν θέλουν να πάνε στην Γερμανία ... όλοι θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα του σύριζα ... πλεον η Ειδομένη αδειάζει και πρόσφυγες στήνουν σκηνές έξω από το χρηματιστηριο και έξω από το ΤΑΙΠΕΔ περιμένοντας να επενδύσουν ... δεν φωνάζουν να ανοιξουν τα σύνορα αλλά τα χρηματιστηρια ... η μερκελ έχει πάθει πλάκα ... όλοι οι πρόσφυγες απο την ευρωπη επαναστατούν και θέλουν να φύγουν να έρθουν στην Ελλάδα ... όλοι αναμένουν την αυριανή συνεδρίαση του χρηματιστηριου .. που θα επενδύσουν άραγε οι σύριοι ; τελικά είχε δίκιο ο τσιπρας .. έρχεται επιτέλους η ανάπτυξη ...

 πρόσφυγες που μεταφέρουν μετρητά για να επενδύσουν έξω από το ΤΑΙΠΕΔ

 Περιμένοντας να ανοίξει το χρηματιστηριο

πρόσφυγες φεύγουν απο την Ειδομένη με κατεύθυνση την αθηνα για να αγοράσουν ακίνητα από το ταιπεδ.. 


ωστόσο  υπάρχουν και οι αγανακτισμενοι .. κάποιοι απο αυτούς διαμαρτηρονται ... έχουν λενε 240.000 και δεν τους αφήνουν να μπουν στις λίστες αναμονής για αγορά ακινήτων ... είναι άδικο ..
μήπως πρέπει ο υπουργούς να δει το θέμα πάλι, είναι άδικο για 10χιλιαδες κάποιοι να μένουν απεξω και να πρέπει να πάνε μέχρι την Γερμανια ...

κάποιοι παίρνουν τα τρένα στο σταθμό του μονάχου για Ελλάδα ... ελπίζουν να τους αφήσουν οι σκοπιανοι να μπουν στην Ελλάδα ... 

3 σχόλια:

  1. Μεταφορές Μετακομίσεις
    Η συνεργασία μας με ένα οργανωμένο, αξιόπιστο και διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο αντιπροσώπων σε ολόκληρο τον κόσμο μας δίνει την δυνατότητα να αναλάβουμε, καλύπτοντας πλήρως κάθε απαίτηση και ανάγκη σας, κάθε είδους μεταφορά οδική, θαλάσσια, αεροπορική ή και συνδυασμό αυτών, προσφέροντας τις πιο εξελιγμένες και ασφαλείς μεθόδους διακίνησης και επιτυγχάνοντας τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές στις διεθνείς μεταφορές.
    Είμαστε σε θέση να καλύψουμε με την ίδια αποτελεσματικότητα τις μετακομίσεις στην Αθήνα, τον Πειραιά, τα βόρεια προάστια όπως Κηφισιά, Μαρούσι, Εκάλη, τα νότια και ανατολικά προάστια όπως Άλιμος, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη κ.τ.λ.
    Διεθνείς Mεταφορές Mετακομίσεις
    ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΩΝ

    Εάν επιθυμείτε μία γρήγορη, άνετη και οικονομική μετακόμιση τότε απευθυνθείτε στην μεταφορική εταιρία μας. Αναλαμβάνουμε τις μετακομίσεις των οικοσυσκευών σας από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς να χρειαστεί να κάνετε το παραμικρό!

    Αποσυναρμολογούμε και επανασυναρμολογούμε τα έπιπλά σας, αναλαμβάνουμε τη να συσκευάσουμε όλα τα αντικείμενα σας και τα επανατοποθετούμε στο νέο χώρο που εσείς έχετε επιλέξει. Με τη βοήθεια ειδικών ανυψωτικών μηχανημάτων το έμπειρο συνεργείο μας φέρνει εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή